Boek ‘Aansprakelijkheid in de Bouw’

Boek ‘Aansprakelijkheid in de Bouw’

Op deze pagina kunt u de tweede druk van het boek Aansprakelijkheid in de Bouw eenvoudig, snel en veilig bestellen via iDeal, direct bij uitgever Het BouwRechtBedrijf.

Over het boek

Aansprakelijkheid in de bouw is een handig hulpmiddel voor iedereen die met bouwen en verbouwen te maken heeft. Hoe goed u met uw contractpartij ook contracteert, bouwen is mensenwerk en waar gehakt wordt vallen spaanders. Bovendien kan er iets mis gaan wat u niet had voorzien of kon voorzien.

De tweede druk van Aansprakelijkheid in de bouw beoogt een update te geven van de allernieuwste algemene voorwaarden in de bouw. De UAV 2012 zijn het uitgangspunt van de bespreking.

Lees ook het volledige Woord Vooraf (PDF).

Boek bestellen?

Het unieke boek Aansprakelijkheid in de Bouw (tweede, geheel herziene druk) is bij Het BouwRechtBedrijf verkrijgbaar voor 76 euro inclusief BTW. Er worden geen verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.

Vul onderstaand formulier volledig in en klik op de knop “Bestellen met iDeal”. Met het klikken op de bestelknop gaat u tevens akkoord met de leveringsvoorwaarden voor boeken van Het BouwRechtBedrijf. Lees hier de leveringsvoorwaarden (PDF).

Volg de verdere instructies van uw bank. Na bevestiging van betaling zult u uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen per post ontvangen op het door u aangegeven adres.

U kunt 1 boek per betaling bestellen. Wilt u meer boeken in 1 keer bestellen? Neem dan contact op met Het BouwRechtBedrijf.

Bestelformulier

Vul onderstaand bestelformulier volledig in, klik op de knop en u komt in een beveiligde iDeal-omgeving om af te rekenen:

Totaal: € -

Vragen over uw bestelling?

 of bel ons op 010 – 411 62 64

Opleiding & Training

Het BouwRechtBedrijf heeft ruimschoots ervaring in huis met het opleiden en trainen van bouwpartijen.

Juridisch advies

We kunnen u informeren en adviseren over het best bij u of uw bouwproject passende bouwcontract.

Publicaties

We zijn gespecialiseerd in het maken van de vertaalslag van de juridische problematiek naar de duidelijke taal van de bouw